Ilmakuvauspalvelut

Liikkuvasta kuvasta 3D-malleihin. Kuntotarkistuksista ympäristösuunnitteluun. Lennokkaita ratkaisuja moniin tarpeisiin.

Reaaliaikaista dataa teollisuuteen

3D-mallinnus

Kopterilla skannataan dataa maastosta, jota hyödynnetään kolmiulotteisten maastomallien tekemisessä. 3D-malleja hyödynnetään esim. maankäytön suunnittelussa.

Kuntotarkistukset

Teemme tarkistuslentoja hankalapääsyisiin paikkoihin esim. mastoihin tai tuulivoimaloihin. Kuntotarkistukset kuvauskopterilla säästää aikaa ja kustannuksia.

Ihanteellinen tapahtumiin ja media-tuotantoihin

Tapahtumat

Ilmakuvausta voidaan hyödyntää tehokkaasti tapahtumien jälkimarkkinoinnissa ja fiilis-videoiden tekemisessä.

Mainos- ja esittelyvideot

Luo uusia mielikuvia videoiden avulla. Tunteita herättävät toteutukset toimivat erinomaisina myynninedistämisen välineinä.

Ilmakuvaus

Valokuvaaminen on tehokas ilmaisumuoto, jota hyödynnämme monipuolisesti ilmakuvausprojektien yhteydessä. Teemme kuvauksia yksityiselle ja yrityksille.

Kiinteistöt ja tontit

Kiinteistökuvaus

Asunnon myynti ja hankkiminen ovat suuria investointeja. Hyvin laaditut kuvat auttavat kiinteistön markkinoinnissa ja tekevät kohteesta kiinnostavan.

Piha- ja ympäristösuunnittelu

Maankäyttö- tai ympäristösuunnitteluprojektien lähtökohdat voidaan selvittää nopeasti tekemällä alueesta digitaalinen maastomalli.

Kartoituspalvelut

Maa-alueista kuvataan yksityiskohtaisia ortokuvia, joiden avulla mitataan etäisyyksiä, pinta-aloja sekä saadaan tietoa maastosta.

Kiinteistön ilmakuvaus

Toteutamme ilmakuvauksia yksityishenkilöiden kiinteistöistä kuten omakotitalosta, kesämökistä tai asunnosta. Kiinteistön valokuvaus sisältää valokuvia eri kuvakulmista, jälkikäsittelyn ja valokuvien toimituksen sähköisessä muodossa.

Jokainen työ on erilainen ja hinta muodostuu eri tekijöistä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan sinun kuvaustarpeesi.

150€ (sis. alv 24%) Hinnat alkaen 150€.
Matkakustannukset 0,45€/km + alv 24%. Matkakustannus lasketaan osoitteesta Vaskiportintie 7, 80780 Kontioniemi (tai edellisestä kuvauspaikasta, jos se on lähempänä)

Lähellä sijaitseviin (n.15 km) kuvauskohteisiin ei lisätä matkakustannuksia.
Contact Us

Teemme töitä turvallisuuden eteen

Toimintamme tärkein edellytys on turvallisuus. Riskejä vältetään kaluston säännöllisellä huollolla ja ennen lentoon lähtemistä kartoitetaan riskit sekä mahdolliset vaaratilanteet. Työskennellessä noudatamme Trafin laatimia säännöksiä.

chevron-thin-down