Ilmakuvaaja Joensuusta

Varma ja huimapäinen

Sami ja drone

Kaikki alkoi intohimosta

Sami aloitti työskentelyn Joensuun Kuvanmaailmassa vuonna 1998. Kamerat ja kuvienkehitysmenetelmät kiinnostivat nuorta miestä ja ne veivät miehen mukanaan. Kokemusta ja tietotaitoa on ehtinyt kertyä vuosien aikana rutkasti, nyt 18 vuotta myöhemmin ala otti Samista uuden otteen ja vei hänet kohti uusia kuvioita. Hän perusti yrityksen, joka tuottaa monipuolisia ilmakuvauspalveluita teollisuuden vaativiin tarpeisiin sekä näyttäviä otoksia markkinoinnin rattaisiin. Sami ajattelee aina asiakkaan parasta ja hänen päämääränsä on toimia tehokkaasti ja joustavasti.

Sami Vuomajoki, ilmakuvaaja ja yrittäjä.

VISIOT JA ARVOT

Vastuullista ilmakuvausta

Radio-ohjattavalla kuvauskopterilla lentäminen on kiehtovaa puuhaa ja niitä voidaan hyödyntää moneen eri käyttötarkoitukseen - mainoskuvauksista teollisiin tarpeisiin. Kuvaustilanteet käydään aina läpi asiakkaan kanssa ja samalla kartoitetaan mahdolliset turvallisuusriskit. Kuten kaikkia teknisiä laitteita, myös kuvauskoptereita huolletaan ja ylläpidetään lentokelpoisuuden ylläpitämiseksi. Jokaisen huoltokerran jälkeen teemme testilentoja, jotta voimme olla varmoja kopterin lentokelpoisuudesta. 

Palvelu

Ilmakuvauksen tulee olla turvallista ja kustannustehokasta. Tarjontamme on monipuolista ja tuotannot suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Yksinkertaisuus

Tarjoamme asiakkaille nopeaa ja mutkatonta toimintaa. Hoidamme tarvittavat lentosuunnitelmat ja tekniset haasteet, näin saamme aikaan yksinkertaisia ratkaisuja.

Laadukasta jälkeä

 Kuvien laadukas jälkikäsittely on myös tärkeä osa toimintaamme turvallisen lentämisen ohella. Onnistuneet lopputulokset syntyvät vastuullisella toiminnalla. 

Miten voimme olla avuksi?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä tuota pikaa.

chevron-thin-down